Solid

Misjonskirka Arkitekt Christies gate 1C,Trondheim

Går du på ungdomsskolen eller videregående og søker et kristent felleskap der du kan være deg selv og bli bedre kjent med Gud, eller finne et sted å stille de spørsmålene du ikke finner svar på? Velkommen til Salem menighet og kirka vår! Solid er ungdomsarbeidet vårt for 8. klasse til 3. videregående, med en

Bibelundervisning: Nådegaver

Misjonskirka Arkitekt Christies gate 1C,Trondheim

Velkommen til en kveld med bibelundervisning i rammene av en enkel gudstjeneste! Denne kvelden vil vi dykke dypere i temaet "Nådegaver", og det blir spennende! Disse kveldene som er ca en gang i måneden blir det et litt dypere dykk inn i et tema eller bibeltekst enn det man får i en vanlig gudstjeneste, og

Misjonskirka Arkitekt Christies gate 1C,Trondheim

Velkommen til Juleavslutning  på tweensklubb og Soul Children for 5.-7. klasse Fredag kl 18.30-20.30 Vi skal spise Julegrøt, ha bit for bit, karaoke, julefortelling og masse kos :) Ta med en venn og meld dere på. Dette blir siste gang vi har Tweens  i Misjonskirka, Arkitekt Christies gate 1C, Fra nyttår vil vi flytte tilbake

Solid

Misjonskirka Arkitekt Christies gate 1C,Trondheim

Velkommen til tweensklubb for 5.-7. klasse! Dette er en samling med fokus på vennskap og trygge felleskap, og vi kaller det også Tweensklubb sosialt fordi det skal være sosialt å være med! Samlingen består av andakt, mat, leker, konkurranser og spill. Noen ganger er vi også sammen med andre, som Soul Children eller andre tweensklubber.