02feb

Impuls 2019; Seminar om Stefanusalliansen med Fredrikke Under mottoet «Sammen for de forfulgte» arbeider Stefanusalliansen for å formidle støtte, omsorg og praktisk hjelp til mennesker og kirker verden over som forfølges eller undertrykkes på grunn av sin kristne tro. Som kristne har vi et ansvar å stå opp for urett som begås mot andre kristne. Men […]

Impuls 2019; Seminar om Stefanusalliansen med Fredrikke

Under mottoet «Sammen for de forfulgte» arbeider Stefanusalliansen for å formidle støtte, omsorg og praktisk hjelp til mennesker og kirker verden over som forfølges eller undertrykkes på grunn av sin kristne tro. Som kristne har vi et ansvar å stå opp for urett som begås mot andre kristne. Men vi er også kalt til å elske vår neste, uansett tro eller livssyn, og reagere mot urettferdighet og overgrep uansett hvem som rammes. Alle mennesker har en ukrenkelig verdi! Derfor jobber Stefanusalliansen også for alles rett til trosfrihet og inkluderer andre grupper i sitt påvirkningsarbeid.