02mar

Bo i disippelhus fra høsten av? Vi har opptak nå, ta kontakt!

Bildet kan inneholde: tre, plante, hus, himmel, utendørs og natur

 

Osloveien er et hjem der man gjennom relasjoner og hverdagsliv nærmer seg den livsstilen Jesus kom for å vise, og som bidrar til å forandre Trondheim ved å inspirere andre til å gjøre det samme.

SØK OM PLASS!

 

Hjemmet i Osloveien 25

Kunne du tenke deg å bo i et hjem som har Jesus i sentrum, lever som en storfamilie og hvor man støtter hverandre i å være hverdagsdisipler?

Osloveien har som mål å prege menneskene i Trondheim ved å nærme seg livsstilen som Jesus peker på i Bibelen. Vi tror at livet som disippel begynner i dag og at det først og fremst handler om hverdagen og å la Jesus være en del av hele livet, studiehverdag og jobb, fritid og relasjoner.

Osloveien er et samarbeid mellom Disippel Trondheim (Ungdom i Oppdrag) og Salem menighet, og et forsøk på å utforske hvordan konseptet «disippelhus» kan se ut i Trondheim.

Konsept, verdier og hverdagsrytmer

Osloveien skal være en arena som gir et bilde av hvordan disippellivet kan se ut i praksis og som inspirerer til et liv i etterfølgelse av Jesus i hverdagen – også etter endt tid i Trondheim. Huset skal fylles av åtte til ni studenter og unge voksne som lever ut fra et felles sett med verdier, rytmer og rammer.

I konseptdokumentet kan du lese om «Visjon», «Verdier og rammer» og «Rytmer, møtepunkt og gjøremål».

KONSEPTDOKUMENTET

Søknadsinfo

Kvalifikasjoner for å søke

Spørsmål, eller lyst til å høre mer over middag?
Send gjerne mail til Sondre Auestad: sondre_au@ive.no!

SØK OM PLASS!

Leieforhold

Pris per rom er på 4100-4700 kr/rom/mnd eller mindre, ekskl. strøm, internett og mindre vedlikehold.

 

Leieperioden går fra 01.07.2019 til 30.06.2020. Leiekontraktene er standard kontrakter med leieperiode på 1 år med mulighet for forlengelse. Det er positivt dersom leietakere ser for seg en tidshorisont på mer enn ett år, men ikke et krav.

Huset

Underetasje
Kjellerstue, oppholdsrom, bibliotek, vaskerom og to bad m/toalett og dusj.

1. etasje
Kjøkken med god skap- og benkeplass, 3 soverom på ca 14, 14 og 15 kvm (alt. gjesterom/ekstra stue), stor spisestue, 1 toalett.

2. etasje
5 soverom på ca 12, 14, 14, 14 og 17 kvm, 1 bad m/toalett og dusj

Loft
Oppbevaringsplass

Utearealer, fasiliteter og beliggenhet

  • Hage: stor hage med muligheter for grillfester mm.
  • Parkering: garasje for sykkeloppbevaring, lagring og bilparkering. Gode muligheter for å parkere flere biler i oppkjørselen i tillegg.
  • Butikker: kort gangavstand til lokal-matvarebutikk, samt Ila og Ilsvika sentrum med flere matvarebutikker, frisør, gallerier, restauranter, kafé, legesenter mm.
  • Områdene rundt: kort avstand til flere parker, turområder i Bymarka, promenaden i Ilsvika og Nidelven.
  • Sykkelavstander: 5 min til sentrum, 12 min til Gløshaugen, 30 min til Dragvoll.
  • Kollektivtransport: 6 min gange til busstopp – rute 5, 8, 10, 11, 18, 63, 75, 76, 82, 88, 89, 98, 105, 108, 175, 350 og 450, og trikkestopp – rute 1.

screen-shot-2016-11-17-at-13-37-06