Om Salem

Salem menighet er Normisjons menighet i Trondheim

Vi er en aktiv menighet plassert i hjertet av Trondheim sentrum. Salem var opprinnelig en indremisjonsforening, men våren 2002 ble vi menighet gjennom avtale med biskopen i Nidaros. Menigheten har ca 400 medlemmer, og samler vanligvis rundt 1000 mennesker til gudstjeneste hver helg.

Vi ønsker å tilby små og store fellesskap for alle mennesker. Derfor anbefaler vi alle å bli med i et mindre fellesskap eller å finne seg en tjeneste i en tjenestegruppe.

Vi har også større fellesskap for alle aldre. For tenåringene er det Solid på fredager, vi har lørdagsmøtet for studenter og unge voksne, gudstjeneste søndag formiddag for alle aldre og med søndagsskole for barna, og gudstjeneste søndag kveld annenhver uke. For de aller eldste har vi i tillegg formiddagstreff annenhver onsdag.

Klikk deg gjerne rundt på siden vår for å bli bedre kjent med oss, men aller helst må du gjerne ta kontakt! Enten kan du besøke et av gudstjenestefellesskapene våre, eller du kan ringe oss eller sende oss en mail dersom det er noe du lurer på. Sjekk oss gjerne også ut i sosiale medier. Kontaktinfo og linker finner du i bunnen av siden vår.

Vi håper å se deg innom Salem – vær varmt velkommen!

Styret

Styret i Salem består av åndelig lederskap og driftsstyret. Se våre styremedlemmer her.

Historie

Salem menighet har historie tilbake til Trondhjems indremisjon i 1865, og har alltid hatt et hjerte for Trondheim sentrum. Du kan lese mer om vår historie her.