Infomøte om Kambodsja-tur

Vil du være med på tur til Kambodsja i februar 2014? Bli med og se hva Gud gjør i Asia.

Sammen med Normisjon og IMI kirken i Stavanger er vi engasjert i menighetsbyggende arbeid i Kambodsja. I februar 2014 reiser vi for andre gang for å være med på godhets- og evangeliseringsaksjon sammen med den lokale kirka. Opplegget passer fint for både familier og alle andre.

Praktisk informasjon

Alle som melder seg på bestiller flybilletter til og fra hovedstaden Phnom Penh på egen hånd. Alt annet ordner vi. Overnatting, måltider og transport innad i landet blir tatt hånd om. Kostnaden for dette er ca 1.800 kr som innbetales ved påmelding.

Tidsrom

Ankomst i hovedstaden Phnom Penh senest søndag 23. februar, retur tidligst lørdag 1. mars. Mange forlenger utover dette med tur til nydelige strender i Kambodsja eller til nabolandene Vietnam, Laos, Myanmar eller Thailand.

Økonomi

Flyreisen er den største kostnaden ved turen, fra ca 6.000 kr pr person. I tillegg til dette kommer felleskostnader for overnatting, måltider og transport innad i landet på ca 1.800 kr.

Hva skjer?

Vi blir med på en lokalt arrangert møteaksjon på fire ulike steder i provinsene Kampong Chnang og Pursat. Her blir det søndagsskole og barneopplegg, husbesøk og møte hvor lokalbefolkningen får høre om Jesus. Mange av de vi møter har ingen kunnskap eller erfaring med kristendom. Vi som reiser blir med og ber for syke, leker med barna, går på husbesøk og bidrar med praktisk hjelp.

Søndag 23. februar:  Ankomst og teamsamling i Phnom Penh
Mandag 24. februar: Avreise fra Phnom Penh
Tirsdag 25. februar: Møte, husbesøk og barneopplegg
Onsdag 26. februar: Møte, husbesøk og barneopplegg
Torsdag 27. februar:  Møte, husbesøk og barneopplegg
Fredag 28. februar: Møte, husbesøk og barneopplegg
Lørdag 1. mars: Tidligste returdato fra Phnom Penh

Bilder fra samme tur i 2013

Vil du vite mer?

Vi vil gjerne høre fra deg dersom du vurderer å bli med på turen. Ta også kontakt med Ørjan Tinnen dersom du har spørsmål, ønsker tips til flybilletter eller er usikker på om du skal være med.

Informasjonsmøte i Salem mandag 30. september kl 19.00.

Kafeen