13sep

Bli med på menighetsweekend 23. – 25. oktober på IMI-Stølen!

Høstens høydepunkt på nærmer seg.
Begrenset antall plasser, – vi fyller leirstedet IMI Stølen på Oppdal

Menighetsweekend er stedet for deg som har Salem som ditt hjem, eller som ønsker å bli en del av oss. Den siste helga i oktober får du god tid til å bli bedre kjent med andre i menigheten, enten du er helt ny eller har gått her hele livet.

I år ønsker vi å prioritere dere som er småbarnsfamilier med barn opp til og med 7. trinn. Det blir eget opplegg for alle barna!

Programmet består av samlinger både for voksne og barn, god undervisning, fokus på Jesus og menigheten, uteaktiviteter, deilig mat, bønnetid, gode samtaler, tid til relasjoner – og mye humor og glede!

«Familiens ære» utendørs for alle på lørdag.

Valgt overnatting vil bli hensyntatt og fordelt etter beste skjønn. Tilleggsbetaling for Vestfløy med eget bad (+ 250) eller full leilighet med stue og tekjøkken (+500) betales ved ankomst.

Bli med på en fantastisk helg med fellesskap, aktiviteter og åndelig påfyll!