– inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka.

Impuls er en ungdomskonferanse som arrangeres hver vinter for å inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka. Impuls Trondheim samler hvert år mellom 400 – 600 ungdommer fra hele Midt-Norge og enkelte deler av Vestlandet og Nord-Norge.

Gjennom helga får ungdommene være med på tilbedelse, bibelundervisning, seminarer, konserter og godt fellesskap. Vi vil anbefale Impuls for alle unge mennesker som er nysgjerrige på Gud, fra konfirmantalder og oppover.

Les mer på impulsweb.no.

– årets tema er «Fred over all forstand»

Fred er tilgjengelig over alt, hele tiden. Gud gav oss sin ånd da Jesus steg opp til himmelen og gjennom ånden er Guds fred tilgjengelig for oss (Joh 14,23-29; 16,7). Gud er evig og har seiret over døden slik at vi kan erfare fred som varer (1 Kor 15,54-57). Vi har muligheten til en kontinuerlig opplevelse av Guds fred for han har lovet at den som leter skal finne (Matt 7,7-8).

Fred er ikke noe man må gjøre, men en “state of mind” hvor Guds virkelighet er mer ekte enn det vi opplever rundt oss (Mark 4,38-39). Fordi Gud er mye større enn den ytre uroen vi kan oppleve kan vi heve oss over uroen og finne fred i enhver situasjon (Sal 23,4).

Impuls 2019

I februar kicker Impuls Trondheim igang – 16. året på rad!  1. – 3. februar arrangeres denne livsforvandlende, fellesskapsbyggende og Jesus-sentrerte ungdomsfestivalen i Charlottenlundhallen. Denne helga samles omkring 500 ungdommer til møter, seminarer og konserter – og DU er invitert!

I tillegg til et spennende tale- og seminarprogram, aktiviteter og kafé kan du også få med deg konserter, konkurranser og bli kjent med ungdommer fra hele Midt-Norge.

Meld deg på som deltaker allerede nå, sett av helgen i kalenderen og begynn å glede deg!

facebook_0

Før 4. januar

Medarbeider på Impuls?

Impuls Trondheim er å regne som en stor dugnad der hele menigheten får muligheten til å bidra til å skape denne uhyre verdifulle konferansen for regionens ungdommer. Arbeidet starter opp allerede i august for noen medearbeidere – og øker i mengde og innsats etterhver som vi nærmer oss konferansen den første helga i februar. Størst behov for medarbeidere er det selvfølgelig under selve helgen

Dersom du har lyst til å være med å bidra som medarbeider på Impuls har du mulighet til å bety noe for ungdommene gjennom den oppgaven som passer deg.

facebook_0

Medarb.