– inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka.

Impuls er en ungdomskonferanse som arrangeres hver vinter for å inspirere og utfordre unge mennesker til å elske Jesus og være kirka. Impuls Trondheim samler hvert år mellom 400 – 600 ungdommer fra hele Midt-Norge og enkelte deler av Vestlandet og Nord-Norge.

Gjennom helga får ungdommene være med på tilbedelse, bibelundervisning, seminarer, konserter og godt fellesskap. Vi vil anbefale Impuls for alle unge mennesker som er nysgjerrige på Gud, fra konfirmantalder og oppover.

Les mer på impulsweb.no.

– årets tema er «Naturlig overnaturlig»

Temaet er hentet fra og inspirert av boken med samme navn av Mike Pilavachi og Andy Croft. Boken blir introdusert med følgende setninger (fritt oversatt): «De fleste kristne tror på Guds kraft, men få opplever å se det virke i eget liv. Gud vil at hver og en av hans etterfølgere skal kjenne og erfare Den Hellige Ånd i sine liv.»

Impuls 2020

31. januar – 2. februar arrangeres denne livsforvandlende, fellesskapsbyggende og Jesus-sentrerte ungdomsfestivalen i Charlottenlundhallen for 17. gang i Trondheim. Denne helga samles omkring 500 ungdommer til møter, seminarer og konserter – og DU er invitert!

I tillegg til et spennende tale- og seminarprogram, aktiviteter og kafé kan du også få med deg konserter, konkurranser og bli kjent med ungdommer fra hele Midt-Norge.

Meld deg på som deltaker allerede nå, sett av helgen i kalenderen og begynn å glede deg!

facebook_0

Før 4. januar

Medarbeider på Impuls?

Impuls Trondheim er å regne som en stor dugnad der hele menigheten får muligheten til å bidra til å skape denne uhyre verdifulle konferansen for regionens ungdommer. Arbeidet starter opp allerede i august for noen medearbeidere – og øker i mengde og innsats etterhver som vi nærmer oss konferansen den første helga i februar. Størst behov for medarbeidere er det selvfølgelig under selve helgen

Dersom du har lyst til å være med å bidra som medarbeider på Impuls har du mulighet til å bety noe for ungdommene gjennom den oppgaven som passer deg.

facebook_0

Medarb.