Konfirmasjon

Vil du bli bedre kjent med Jesus, finne mer ut av hva kristen tro er, lære om bibelen og ha et godt fellesskap?

Konfirmasjonsåret er et spennende år hvor du kan utvikle ditt forhold til Jesus, lære mer om Gud i bibelen og i hverdagen. Sammen skal vi se på forskjellige tematikk og lære mer om hva det vil si å være en kristen. Vi håper at året kan gi nye opplevelser, vennskap og være en plass med rom for undring og spørsmål over små og store ting i livet.

Selve konfirmantundervisningen foregår i Salem sine lokaler annenhver fredag fra kl 17.30- 19.30 hvor vi starter med middag.

Konfirmantarbeidet i Salem menighet knyttes tett opp til ungdomsarbeidet Solid. Solid treffes hver fredag kl 19.30 i Salem midt i Trondheim sentrum. Dette er ungdommenes egen gudstjeneste hvor vi har møte for og med ungdommer, kafé med sosialt, spill og gøy etterpå. Konfirmantene blir med i en av tjenestegruppene på Solid og har da ansvar hver tredje fredag. De kan enten være med  som møteledere, i lovsangsteam, som teknikkere, leder for lek og arrangement eller sosial gruppe.

Konfirmasjonsdagen i Salem er første søndag i juni måned.

Les mer om konfirmantåret 2017/2018 nedenfor.

Konfirmantåret 2017/2018

1. Konfirmantsamlinger annenhver fredag kl. 17.30 – 19.30.
  2. Bli-kjent tur for konfirmantene 22. -24. september.
  3. Tenåringskonferansen IMPULS Trondheim 2. – 4. februar 2018.
  4. Tur til London for konfirmantgruppa i april 2018.
  5. Konfirmasjonsgudstjeneste 3. juni 2018.
Faglig innhold

Gjennom konfirmasjonsåret får du lære mer om innholdet i den kristne troen og det å ha et forhold til Jesus i tro og praksis. Ved oppstart får du en dato- og temaplan for hele året. Vi bruker Tentro sitt undervisningsmateriale som kobler tema som Gud, livet og evigheten med hverdagen gjennom opplevelse, oppdagelse og oppdrag. Faste ledere som er en del av Solid vil følge konfirmantgruppa. Konfirmantopplegget vårt tilfredsstiller Den norske kirkes krav til innhold og omfang.

Deltakeravgift
Deltakeravgiften for konfirmantåret 2017/2018 er kr 4,500. Dette inkluderer undervisningsmateriell, deltakeravgift på IMPULS og reise t/r Trondheim – London m/overnatting. Det må beregnes noen kostnader til mat/lommepenger i forbindelse med London-turen. Deltakeravgift faktureres ved oppstart.

Påmelding
Påmeldingsfristen for konfirmantåret 2017/2018 er 20. august. Meld deg på ved å fylle ut et skjemaet her
Mer info?
Ta kontakt med kontfirmantleder Ranveig Niemi. E-post: ranveig.niemi@gmail.com | Tlf: 992 75 504