STUDENTWEEKEND 2017

Påmeldingen til Studentweekend ’17
åpner 12. august kl. 20:00!

Høsten blir IKKE den samme uten lørdagsmøte-gjengens herlige tur/weekend/leir til Mjuklia! Vi trekker inn frisk fjelluft, blir bedre kjent og fyller på med knallgod undervisning. Dette er en ladestasjon av ypperste kvalitet som gir skikkelig påfyll til semesteret som ligger foran. Helgen er like relevant om du har gått på Lørdagsmøtet i alle de år eller om du havner i kategorien «fersking» – få med deg en fantastisk helg med fellesskap, aktiviteter og input!

Relasjonsbygging er et nøkkelord for Studentweekend; vi er ca 140 studenter og unge voksne på tur, og det er mange anledninger for å bli kjent med – eller bedre kjent med – andre som vanker i Studentarbeidet! Dere som er nye på lørdagsmøtet fra høsten av er spesielt velkomne til å bli med på en weekend der vi blir bedre kjent som kirke og familie.

let it echo from this city

Under årets tema skal vi feire at vi får kjenne Jesus og sammen være en del av Guds rike i Trondheim, som har betydning langt utover Lørdagsmøtet! Vi tror at det har stor virkning når vi samles for å synge lovsanger, sette fokus på Jesus og legge byen vår i hans hender.

Gjennom helgen kommer vi til å dykke ned i temaer knyttet til Salems visjon og som vi tror blir viktig for året som ligger foran – nemlig å gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus!

Deltakeravgift ekskl. bussreise

KOMMER

Deltakeravgift inkl. bussreise t/r

KOMMER

Praktiske opplysninger

Prisene inkluderer kost og losji, men for de som har behov for busstransport tur/retur, koster dette 200,- i tillegg.

Ved å bli medlem av Salem Menighet her får du 100,- avslag på deltakeravgiften! Benytt rabattkode «Medlem».

Påmeldingen åpner 12. august kl. 20:00, prisene øker 3. september 23:59.

Felles bussreise fredag 16:00 fra Leütenhaven med oppmøte 15:45 (ved hovedinngangen til Trønderlag Teater, nær parkeringsplassen) og søndag 15:30 fra Mjuklia. Det er lurt å få i seg litt mat før avreise da første måltid blir 19:00.

Dersom du ikke kjøper billett til felles buss kan du kjøre selv eller ta rutebuss/tog til Berkåk sentrum/Berkåk stasjon. Ved behov for henting kan du kontakte Studentpastor Myrth Andresen (486 02 073).

Programmet starter på Mjuklia fredag 15. september kl 18:00 og avslutter etter en herlig lunsj og pakking på søndag 17. september kl 15:30. Med forbehold om endringer:

• Grillfest
  • Lovsangsnight, kveldskos

• Morgenmøte og stilletid med bønn og Bibel
  • Aktiviteter og seminarer (info kommer)
    • Bruskassestabling
    • Zip-line-kjøring
    • Fotball
    • Padling
    • Klatretårn
    • Frisbeegolf
    • Turgåing
    • Brettspill
    • Baking
    • Alenetid med Gud
    • Hengings i sofaen…
  • Kveldsmøte og kveldskos

Søndag

• Morgenmøte
  • Pakk og vask

Husk å handle inn brød, pålegg og juice på forhånd!

• Nok oppskjært brød/knekkebrød til fire måltider
  • 1 pålegg
  • 1 melk, juice e.l.
  • Sovepose eller sengetøy (laken, dyne- og putetrekk)