12des

Julegudstjeneste

• 0 Comments

Bli med og feire gudstjeneste med oss på selveste julaften kl. 14:00!

04des

Julespesial

• 0 Comments

Årets siste Lørdagsmøte blir en stemningspreget og annerledes gudstjeneste – ta med en venn eller to for et herlig boost i adventstiden!

02des

Julegaven 2017

• 0 Comments

Vi skal investere i nytt bygg for i enda større grad å kunne være en kirke for byen og et kraftsenter for misjon i Trøndelag, Norge og verden!

31okt

Bli med som deltaker/medarbeider på årets happening for ungdom i Midt- og Nord-Norge: Impuls 2.-4. februar!

23okt

Vår bibel- og misjonsskole søker administrasjonsmedarbeider i 50% stilling.

16okt

Påfyll i hverdagen? Lytt til taler fra Lørdagsmøtet og G11!

12okt

Godhetsfest i Salem

• 0 Comments

Bli med på å arrangere Godhetsfest for de i byen vår som har en litt mer utfordrende hverdag!

04okt

Få med deg Bibel-Utforsk: om «Vanskelige ting i Bibelen» og Tema-Utforsk: om spennende og dagsaktuelle temaer!

04okt

HalloVenn

• 0 Comments

Salem menighet samarbeider i år med Betel Trondheim om å gi alle byens barn et positivt alternativ til Halloween!

03okt

Bli med på øvelse i Norges hurtigst voksende korbevegelse – koret er for jenter og gutter som går i 5.-10.klasse!