IMG_2096
24-Hours

Går du i 4.-8. trinn og har lyst på et spektakulært døgn fylt av spennende aktiviteter, musikk, show, dans og kreativ forkynnelse?

IMPULS2015
Medarbeider på Impuls

Impuls TRH 2015 kommer til å bli en enestående konferanse. Nå kan du melde deg på som medarbeider og få plass på det området du helst ønsker.

7371577108_242b7000e1_k
Bønneuka i Trondheim

Be Trondheim inn i det nye året, oppdag nye former for bønn, delta på konserter og mye mer under årets Bønneuke!

IMG_0849 kopi
Fastgiverkampanjen +50

I januar inviterer vi spesielt deg som går fast i Salem til å bli fast giver til menigheten.

Bilder-tjenester-kommunikasjon
Ledig deltidsjobb for datakyndig

Har du lyst på en deltidsjobb med fleksibel arbeidstid?

trondheim
Gå Ut Senteret på vei til Trondheim

Misjonsskolen Gå Ut Senteret flyttes til Trondheim og knyttes til Salem menighet.

par
Weekend for unge par

Er dere forlovet, nygift eller tenker på å gifte dere? Påmelding til vårens unge parweekend har åpnet!

forside3
Forandring i stab våren 2015

Denne våren vil det bli endringer i staben i Salem menighet.

Lørdagsmøter kun kl 20.00

I helgene frem mot jul er det kun lørdagsmøte kl 20.00.

OleAndre_2650
Givertjenesten i vekst

Er du fastgiver til Salem menighet? Tusen takk for at du gir! Bli med på å øke beløpet mot 2015.