IMPULS2015
Medarbeider på Impuls

Impuls TRH 2015 kommer til å bli en enestående konferanse. Nå kan du melde deg på som medarbeider og få plass på det området du helst ønsker.

aktiviteter
Ekstraordinært årsmøte

Styret i Salem menighet innkaller til ekstraordinært årsmøte torsdag 4. desember 2014.

Screen Shot 2014-11-14 at 10.36.47
Julekonsert til inntekt for 22B

Kom for å høre Aleksander With og Stemt, en av norges beste vokalgrupper, i Salem 14. desember!

OleAndre_2650
Givertjenesten i vekst

Er du fastgiver til Salem menighet? Tusen takk for at du gir! Bli med på å øke beløpet mot 2015.

Bli med til Kambodsja

Vil du være med på tur til Kambodsja i vinterferien 2014? Bli med og se hva Gud gjør i Asia.

gm5-registrering
Bli kjent med Give me 5

Når søndagen er her og klokka ringer elleve strømmer barna inn døra i Salem. Bli kjent med søndagsskolen Give me 5!

gruppeleder
Bli med i en smågruppe

Få maks uttelling i menighetslivet – bli med i et mindre fellesskap! Her kan du melde din interesse.

bibelleseplan
Hjelp til å lese Bibelen?

Har du lyst til å bli bedre kjent med Jesus gjennom Bibelen? Følg en av våre bibelleseplaner.

trondheim
Ny i Trondheim?

Flytter du til Trondheim til høsten? Vi i Salem menighet ønsker deg velkommen!

podcast
Lytt til podcast fra Salem

Fikk du ikke med deg gudstjenesten i helga? Nå kan du høre talene fra Salem på podcast.