IMG_0849 kopi
Ledig deltidsjobb for datakyndig

Har du lyst på en deltidsjobb med fleksibel arbeidstid?

trondheim
Gå Ut Senteret på vei til Trondheim

Misjonsskolen Gå Ut Senteret flyttes til Trondheim og knyttes til Salem menighet.

par
Weekend for unge par

Er dere forlovet, nygift eller tenker på å gifte dere? Påmelding til vårens unge parweekend har åpnet!

Screen Shot 2014-11-14 at 10.36.47
Julekonsert til inntekt for 22B

Kom for å høre Aleksander With og Stemt, en av norges beste vokalgrupper, i Salem 14. desember!

IMPULS2015
Medarbeider på Impuls

Impuls TRH 2015 kommer til å bli en enestående konferanse. Nå kan du melde deg på som medarbeider og få plass på det området du helst ønsker.

Lørdagsmøter kun kl 20.00

I helgene frem mot jul er det kun lørdagsmøte kl 20.00.

OleAndre_2650
Givertjenesten i vekst

Er du fastgiver til Salem menighet? Tusen takk for at du gir! Bli med på å øke beløpet mot 2015.

Bli med til Kambodsja

Vil du være med på tur til Kambodsja i vinterferien 2014? Bli med og se hva Gud gjør i Asia.

gm5-registrering
Bli kjent med Give me 5

Når søndagen er her og klokka ringer elleve strømmer barna inn døra i Salem. Bli kjent med søndagsskolen Give me 5!

gruppeleder
Bli med i en smågruppe

Få maks uttelling i menighetslivet – bli med i et mindre fellesskap! Her kan du melde din interesse.