11feb

Høsten 2017 lanserer Salem Menighet og Disippel Trondheim et misjonalt kollektiv i en villa i Osloveien –
nå er det mulig å søke om plass!

27jan

INSPIRASJON 2017

• 0 Comments

Velkommen til INSPIRASJON 2017 i Salem menighet! Vi skal sammen løfte blikket og bli inspirert av Tonje Haugeto Stang, Alexis Lundh m.fl.

26jan

Sjekk ut vårens program for Lørdagsmøtet og gudstjenesten G11 med overordnet tema: Løft blikket!

20jan

Vi kjører lovsangs-kurset startet av Worship Central i over 80 land – bli med for å bli utrustet som tilbeder og lovsangsleder!

20jan

Podcast fungerer ikke, så du finner lydopptak fra taler og seminarer her i stedet!

19jan

Få med deg siste del av seminarserien om 1 Korinterbrev med temaet «Oppstandelsen», knall også uten forkunnskaper!

13jan

Lyst til å trekke deg tilbake en søndag og bruke tid med Jesus i enkelhet og stillhet? Velkommen hjem!

12jan

Sett av tid til Bønneuka 15. – 22. januar! Variert program, knallgode undervisere og tid til å være med Jesus!

12jan

Seminar/workshop, middag, lovsangsfest, celebration og outreach står på programmet!