Menighetsweekend 2017

Bli med på Menighetsweekend 27-29. oktober!

Høstens høydepunkt på IMI Stølen på Oppdal nærmer seg og påmelding er åpnet.

Sammen med hele bredden av voksne og familer i Salem skal vi bli bedre kjent med hverandre og Gud gjennom knallgode samlinger, trivelige måltider, turer i Oppdals flotte natur.

Helgen er en ladestasjon som gir påfyll til hverdagene som ligger foran. Helgen er like relevant om du er ny i fellesskapet eller godt kjent i menigheten.

Program og annen nyttig tips link. Informasjon om IMI Stølen link.

Bli med på en fantastisk helg med fellesskap, aktiviteter og åndelig påfyll!

lek på line

Praktiske opplysninger

Alle priser inkluderer helpensjon.

• Voksen (18+):  1 300,-
  • 13 – 17 år:        1 040,-
  • 8 – 12 år:             650,-
  • 4 – 7 år:               455,-
  • 0 – 3 år:               Gratis
  • Makspris pr. familie: 4 000,-
  • Vestfløy med bad +400,-
  • Vestfløy full leilighet +500

Salem kan være behjelpelige med pristilpasning. Ta i så fall kontakt med pastor Jann Even Andresen (952 34 005) eller pastor Arne Christian Rokseth (900 14 992).

Programmet starter på IMI Stølen fredag 27. oktober kl 18:00 og avslutter med middag og pakking på søndag 29. oktober kl 14:00.

Første måltid blir kveldsmat 19:00.

For å komme til IMI Stølen kan du enten ta rutebuss/tog til Oppdal sentrum/Oppdal stasjon eller kjøre egen bil. Ca 3 km nord for Oppdal står det et skilt til høyre hvor det står IMI. Kjør ca 400 meter og du får IMI Stølen til høyre. Har du ekstra plass i bilen gled noen andre som har behov! Ved behov for henting Oppdal sentrum kan du kontakte weekend-sjefens assistent Oddvar Søgård (92 83 45 84).

Lørdagen inneholder en bolk med fritid som kan fordeles over ulike aktiviteter både inne og ute:

• Lek på lekeplassen
  • Tur for alle som vil gå. Felles start og basecamp som utgangspunkt for de som vil gå lenger
  • Fotball
  • Vollyball
  • Brettspill
  • Alenetid med Gud
  • Kaffe i sofaen…

Tips til å nyttige ting å ta med!

• Sovepose eller sengetøy (laken, dyne- og putetrekk)
  • Håndklær og toalettsaker
  • Godt med klær for uteliv og tur
  • Innesko/tøfler/tykke sokker anbefales