G11

Vi samler hele familien.

Hver søndag kl 11 samles alle generasjoner til gudstjeneste. Her er det lovsang, bibelundervisning og vitnesbyrd.

Alle barna i Salem starter gudstjenesten sammen med resten av menigheten, før vi går til søndagsskolen, som varer i 45 min. Nye aldersinndelte grupper fra høsten 2015: 1- 3 år, 4- 6 år, 1.- 4. trinn, 5.-7. trinn og 8. trinn og oppover. Gjennom søndagsskolesamlingene ønsker vi å utruste hvert enkelt barn med en grunnleggende tro på Jesus som følgesvenn både i hjemmet, fritiden, barnehagen og skolen. Vi lærer om Jesus, synger, leker og koser oss sammen med ulike aktiviteter og har stort fokus på relasjonsbygging.

Gudstjenesten avsluttes med at hele menigheten feirer nattverd. Etter gudstjenesten blir det kaffe og noe å bite i, og ofte finner vi på noe hyggelig sammen.

Når?
Hver søndag kl 11.00