Utforsk:

Seminarkonseptet Utforsk: skaper arenaer hvor vi sammen kan dykke dypere i Bibelen og temaer som berører hverdag, tro og samfunn. Sjekk ut hvilke Tema- og Bibel-Utforsk: som er aktuelle under og få med deg både kvalitetsundervisning og gode samtaler!

Dersom du har spørsmål, tilbakemeldinger eller tips til tema/seminarholdere, kan du sende en mail til utforsk [at] salemmenighet.no.

SELVBILDE OG GUDSBILDE

Vi anbefaler Input sin seminarhelg om Selvbilde og Gudsbilde 8. – 9. september! Les mer her:

VANSKELIGE TING I BIBELEN

Vår Bibellærer Lars Olav Gjøra holder fire seminar denne høsten som tar for seg konkret problemstillinger knyttet til Bibelsk tematikk. Han er ufattelig dyktig på å ta dypdykk i bibeltekstene samtidig som han relaterer tematikken til hverdagsliv i 2017.

Tid og sted

  • Seminarene avholdes på søndager 19:00 i kjeller-kafeen til Salem med mindre noe annet er presisert

Er Bibelen troverdig?

Facebook-event kommer

APOLOGETIKK WORKSHOP

Du lærer ikke trosforsvar (ofte kalt apologetikk) for at du skal bli flink til å knuse ateister i debatter eller alltid være i forsvarsposisjon. Men for at du bedre skal kunne forstå det du tror på, kan skje også bli utfordret på noe av deg. Vi ønsker alle oppriktige spørsmål velkommen og tror også at der finnes mange gode svare. Faktisk tror vi at kristen tro og bibelens Gud er den mest sannsynlige forklaringen på universet vi lever i. Det er ingen liten påstand.

Back To Top