Trondheim Soul- Children

Trondheim Soul Children (5. – 10. klasse)

Trondheim Soul Children har holdt på i flere år, men variert både tilholdsted og crew de siste årene. Koret er en del av norges hurtigste voksende korbevegelse med over 140 lokale kor rundt omkring i hele landet. Koret er for de som går i 5.-10.klasse, både gutter og jenter! Våren 2018 samlet vi sammen en go´gjeng med fem gira og motiverte studenter som nå driver Trondheim Soul Children. Vi er stolte av det arbeidet som gjøres, både for ungene og for Jesus Kristus. Alle og enhver er selvfølgelig velkomne i koret vårt. Vi har faste øvelser i Salem Menighet, mandager klokka 18.00-19.30. Som et medlem i koret vil du oppleve en åpen atmosfære som består av en gjeng mennesker som ønsker å bli kjent med deg. Hos oss blir alle sett og møtt for akkurat den man er, og alle respekterer hverandres syn og meninger rundt det livet har å by på. Vi i crewet har så lyst til at Trondheim Soul Children skal være med å prege byen vår, folkene rundt oss og spre den kjærligheten vi sitter på. Bli med oss da vel!

Våre fem kjerneverdier er:

*Ære Gud *Hedre mennesker *Prege samfunnet *Se og bli sett *Ekte glede og kjærlighet. Dette jobber i mot slik at alle som er med i vår gjeng skal bli rusta til det livet har å by på. Alle hos oss skal kjenne på tilhørighet i et trygt nettverk der alle spørsmål og tanker kan luftes og der trygge rollemodeller står i spissen for korets ledelse.

Øvingstidspunkt: Hver mandag kl.18.00-19.30 i Salem menighet

Datoer og tidspunkt

Mer info?

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe:

Dirigent: Frida Hegge Larsen 92827190  fridahlarssen@gmail.com

Leder: Anna Karina Kristianslund 97494658   annakarina95@gmail.com